MVO IS EEN KERNPUNT IN UW BEDRIJF!

Dat betekent dus

DAT U OOK OP ZOEK BENT NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR DE VERANTWOORDE VERWIJDERING VAN UW OVERTOLLIGE GOEDEREN.

DIE PARTNER HEEFT U HIER GEVONDEN!
BEKIJK WAT HRIF ALLEMAAL VOOR U KAN DOEN EN NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP:
MAX[AT]HRIF.NL

Overstroming vluchtelingenkampOverstromingen door heftige regenval in het Shariya Camp, in de provincie Duhok in Iraaks Koerdistan. HRIF leverde 2000 paar kaplaarzen.

Niet meer van deze tijd

Overtollige goederen verbranden is niet meer van deze tijd. Zo’n verspilling van energie en grondstoffen willen we niet meer. Vooral niet als we bedenken dat er overal in de wereld nood is- en er ergens op aarde een plek is waar mensen zitten te springen om de goederen die u wilt vernietigen.

Effectief verwijderen uit het economisch verkeer

U moet er helemaal op kunnen vertrouwen dat uw overtollige goederen NIET ergens terecht komen op een zwarte markt. Daar zorgt HRIF voor. Alles wordt u uit handen genomen, inclusief vervoer, opslag en de formulierenafhandeling. 

HRIF Global Aid HRIF is een internationaal samenwerkingsverband van organisaties, bedrijven en natuurlijke personen die werken voor slachtoffers van natuurrampen en oorlogssituaties en vluchtelingen. HRIF zamelt giften in natura (goederen) in van bedrijven, levert de logistieke diensten en de distributie in de getroffen gebieden.

HRIF is betrokken bij projecten in meer dan 40 landen in Oost_Europa, Centraal Azië, Zuidoost Azië, het Midden Oosten, Afrika en Zuid -en Midden-Amerika. 

Onze verrichtingen

HRIF
Verzending pallets goederen. 

 

HRIF vrijwilligers
Vrijwilligers sorteren doorlopend kleding in onze opslag in Weesp. 

HRIF vrachtwagens gestuurd

Volgeladen vrachtwagens zijn vertrokken naar NGO’s in gebieden waar men de goederen hard nodig heeft:  naar Irak, naar andere landen in het Midden-Oosten, naar Roemenië, Moldavië, Litouwen, Polen, Bulgarije, Griekenland, Oekraïne. Ook zijn er zendingen naar Afrika verstuurd.

Vrijwilliger worden? (omgeving Weesp) Goederen aanbieden? Meer weten hoe gegarandeerd uw overtollige voorraden worden onttrokken aan het economisch verkeer? Neem contact op met Max[at]HRIF.nl NB Het email adres van Max is, om spam te voorkomen, wat anders geschreven dan uw gewend bent. Vervang [at] door @ en verstuur uw mail vandaag nog!