Nieuwsbrief van Stichting Bona Baana

Kansarme jongeren in Oost-Afrika

Schermafbeelding 2015-07-14 om 13.41.47

 
Hier leest u de uitgebreide nieuwsbrief van de stichting Bona Baana voor kansarme jongeren in Oost Afrika. 

Nieuwsbrief Bona Baana zomer 2015

Nieuwsbrief Aman Iman

Waterprojecten in Niger
88b863fd56In de nieuwsbrief van Aman Iman lezen we dat niet altijd alles even goed gaat. Gelukkig heeft het de stichting in dit geval geen geld gekost, maar zitten een aantal dorpen in Niger zonder water.

Lees de nieuwsbrief hier.

Stichting Give the Children of Mpongwe a Future

Prijswinnaar
d73b128eb6

De stichting ‘Geef de kinderen van Mpongwe een toekomst’ heeft de Pan African Awards For Entrepreneurship in Education landenprijs hebben gewonnen voor Zambia. Aanvragen zijn beoordeeld door een internationale jury, bestaande uit internationale bedrijven en ontwikkelings experts aangaande ondernemerschap, duurzaamheid en impact.Het volledige persbericht kunt u hier lezen.

20150501 Press_Release_Children_of_Mpongwe

Stichting INITIAT

Werkt mee aan Ebola-bestrijding
d0606d588aIn augustus van het vorige jaar werd de lokale partner in Liberia SHIFSD van de Stichting INITIAT geconfronteerd met de Ebola-uitbraak. Hier leest u hoe INITIAT en haar partner hebben bijgedragen aan het voorkomen van verspreiding van de ziekte.

St Ecologische Landbouwprojecten Ghana

nieuwsbrief 21 juni

Compost maken in Ghana Stichting Ecologische Landbouw Ghana heeft een nieuw bestuurslid: Carolien Kooiman. Zij is in contact gekomen met ELPG via een affiche op de universiteit Wageningen. Haar ambitie is om bij te dragen aan een duurzaam Afrika dmv het promoten van de ecologische landbouw. Lees hier meer over in de nieuwsbrief: ELPG nws juni2015

Hoe schrijf je een goed verhaal? Kijk op www.framingmymessage.nl