INFO CLOSE

Benieuwd naar de beste reis voor de beste prijs?

Bel Anne: 013 -543 5085

Toch maar meteen even doen

 

Anne van Raptim bellen. Want het kan best zijn dat je op internet een aardig tarief hebt gevonden voor je reis naar je project. Maar vaak kan het nog beter. Omdat Anne veel meer mogelijkheden tot haar beschikking heeft kan zij echt de allerbeste reis voor de beste prijs voor je vinden. En dan hebben we het nog niet eens over de extra mogelijkheden die gelden voor een erkende NGO met ANBI-status. Neem gewoon de proef op de som. Vrijblijvend. Bel Anne. Mailen kan natuurlijk ook: travelteam3.nl@raptim.org.

Raptim

Tip van Raptim

Reizen met de BZ 24/7 App

Als u een reis naar uw projectland voorbereidt, hoort het downloaden van de app van Buitenlandse Zaken er bij! Met de 24/7 BZ Reis app kunt u in geval van nood direct contact leggen met het contactcenter van BZ, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
De informatie uit de app is ook toegankelijk als u geen internetverbinding heeft. Alle eerder geopende pagina’s worden automatisch opgeslagen. Door landen favoriet te maken, ontvangt u automatisch bericht als er iets verandert in de situatie in het land. 
U hebt met de 24/7 BZ Reis app alle contactgegevens van Nederlandse ambassades, consulaten en honorair consuls onder de knop. U krijgt direct nieuws als er een crisis is.
De 24/7 BZ Reis app is beschikbaar voor Android en iPhone en iPad.

 

RAP_Poster_100x70_because_sand

raptim-logo

Raptim Humanitarian Travel

alleen voor NGO's

Raptim Humanitarian Travel is een not-for-profit reisorganisatie met eigen kantoren in 9 landen. Onze reisagenten staan permanent paraat en hebben verstand van de continu veranderende omstandigheden waarin humanitaire organisaties hun mensen op reis sturen. Daarom zijn we in staat om creatieve oplossingen te bieden waar je op kunt vertrouwen. Altijd en overal. We doen uitgebreid onderzoek naar tarieven, zodat je waar voor je geld krijgt en gebruik kunt maken van flexibele ticketvoorwaarden. Verder staan we ook buiten kantooruren voor je klaar en helpen we in geval van calamiteiten – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem gerust vrijblijvend contact op of verstuur een reisaanvraag. Vanuit ons kantoor in Tilburg staat Anne Panis voor je klaar. Je kunt haar en het team bereiken via nummer 013-5435085 of e-mailadres: travelteam3.nl@raptim.org.