MARKTPLAATS GOEDEREN VOOR STICHTINGEN

geven & delen & ruilen & aanbieden & vragen & verzenden & hergebruiken & anderen blij maken

Aanbod gratis goederen HRIF

HRIF Global Aid

VOORWAARDEN
Onderstaande goederen worden u aangeboden door HRIF Global Aid van Max en Esther Veenstra. Alleen erkende goede doelen komen in aanmerking, een ANBI registratie is dus verplicht. U kunt de goederen verkrijgen tegen de vermelde handlingskosten. Het is NIET toegestaan de goederen in Nederland te verhandelen – ook niet als de daarmee gegenereerde opbrengsten ten goede komen aan uw goede doel.

U kunt ook goederen vragen aan HRIF. Zij krijgen veel goederen aangeboden en kunnen u vaak verder helpen. Stuur uw aanvraag per mail aan Max[at]hrif.nl (het mailadres is anders geschreven dan normaal om spam te voorkomen).

Bekijk ook de pagina van HRIF op deze website.

Aanbod goederen DORCAS

In actie voor de allerarmsten

Schermafbeelding 2015-09-04 om 15.29.51VOORWAARDEN
De goederen, ook noodhulpgoederen, worden u aangeboden door Dorcas. Alleen erkende goede doelen komen in aanmerking, een ANBI registratie is dus verplicht. U kunt de goederen verkrijgen tegen de evt. vermelde handlingskosten. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport. Het is NIET toegestaan de goederen in Nederland te verhandelen – ook niet als de daarmee gegenereerde opbrengsten ten goede komen aan uw goede doel. Dorcas krijgt heel veel goederen aangeboden. Daarom kunt u zelf ook goederen vragen aan Dorcas. Gebruik daarvoor het contactformulier Vraag en Aanbod.

Aanbod goederen

Mission & Relief

M&RVOORWAARDEN
De goederen worden u aangeboden door Mission & Relief tegen een sterk gereduceerde prijs (op aanvraag). Alleen erkende goede doelen komen in aanmerking, een ANBI registratie is dus verplicht. Als u op zoek bent naar bepaalde goederen, kunt u dat ook vragen aan Mission & Relief. Zij hebben de contacten en kunnen u vaak van dienst zijn. Het is NIET toegestaan de goederen in Nederland te verhandelen – ook niet als de daarmee gegenereerde opbrengsten ten goede komen aan uw goede doel. Mission & Relief kan zorgdragen voor het transport van de goederen naar uw project. Ook levert Mission&Relief goederen voor noodhulp.

VRAAG & AANBOD ALGEMEEN

geven & delen & ruilen & aanbieden & vragen & verzenden & hergebruiken & anderen blij maken

Vraag

Zoekt u contact met een ander goed doel om kennis en ervaring uit te wisselen? Wilt u een oproep doen? Alle ingestuurde vragen zullen wij opnemen in deze rubriek. Stuur uw vraag in via het contactformulier.

AANBOD

In deze rubriek posten wij de diverse aanbiedingen die bij ons binnenkomen – vaak goederen die beschikbaar worden gesteld aan goede doelen, maar ook ieder ander aanbod. Als iets aan te bieden heeft aan een ander klein goed doel, posten wij uw aanbod op deze pagina. Stuur uw aanbod in via het contactformulier